Communiceren kan lastig zijn…

Of het nu in een werksituatie is of privé, communiceren wat ons dwars zit vinden we vaak lastig. Het probleem duurt voort en je gaat er steeds meer onder lijden. Door het niet te bespreken komt de relatie met jezelf en die met de ander onder druk te staan. Je gaat je steeds rotter of bozer voelen en dat heeft een negatieve invloed op de samenwerking of het samenleven. Daarnaast kost het veel energie. Herken je dit? Dan is het belangrijk er iets aan te doen. Neem zelf de regie en ga het gesprek aan.

Wil jij waar je mee zit graag bespreken met die ander maar weet je niet hoe?

Ik help je in één sessie dit lastige gesprek zo voor te bereiden dat je helder en duidelijk kunt communiceren naar de ander waar je last van hebt, welke behoefte niet wordt vervuld en wat je graag anders wilt. Dit doe ik met behulp van Non-violent Communication. Deze manier van communiceren met empathie als uitgangspunt is ontwikkeld door Marshall Rosenburg.

Non-violent communication en feedback

Geweldloze communicatie heeft als groot voordeel dat de ander je feedback/boodschap goed kan ontvangen waardoor er ruimte komt voor een echt gesprek met (wederzijds) begrip en daarmee een oplossing.

Wil jij graag in één sessie op deze manier een goed gesprek kunnen voeren/feedback kunnen geven over waar jij meezit? Maak dan nu een afspraak voor een Kern-gesprek.

Deze investering in jezelf bedraagt €125,= (1 sessie).