REGIE

In deze training maak jij je de REGIE-aanpak eigen die ik in 2016 ontwikkelde.

Deze effectieve aanpak is het resultaat van mijn meer dan 20 jaar ervaring, als gediplomeerd coach, met het coachen van vrouwen. Tevens is REGIE gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar geluk, dankbaarheid en zingeving. De aanpak bevat onderdelen van de positieve psychologie en eeuwenoude inzichten over levenskunst. Ook spiritualiteit is een onderdeel, maar zonder zweverig te worden.

Met de REGIE-aanpak combineer jij al deze kennis en ervaring met wat erin je hart leeft en wat je intuïtie je vertelt, zodat je de kracht en wijsheid voelt om beslissingen te nemen en datgene te veranderen wat je graag anders of beter wilt.

Het fijne van REGIE is dat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Je hebt namelijk toegang tot datgene wat voor andere vrouwen heeft gewerkt. De REGIE-aanpak is toepasbaar op alles waar jij nu in je leven tegenaan loopt of wat jij graag wilt veranderen.

Vrouwen die de REGIE-training hebben gedaan, geven deze training de maximale score en raden andere vrouwen het eigen maken van de REGIE-aanpak zeker aan. Lees hier enkele referenties.

REGIE is dé persoonlijk leiderschapstraining voor vrouwen die:

  • de regie over hun leven weer in handen willen nemen;
  • behoefte hebben aan focus, meer zelfvertrouwen en veerkracht;
  • keuzes willen maken;
  • helderheid willen over grote levensvragen (wie ben ik? waar sta ik? wat past echt bij mij?);
  • behoefte hebben aan inspiratie in hun persoonlijke ontwikkeling;
  • meer ontspannen in het leven willen staan;
  • gelukkiger willen zijn.

Herken je dit? En wil je dit ook?

Elke vrouw in de groep (van 6 personen) werkt aan haar eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor iedere deelneemster anders. Ik help je daarom met het helder krijgen van waar het bij jou precies omgaat. Hierdoor kun je doelgericht aan de slag met de REGIE-aanpak en behaal je resultaten. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten.

We zijn als vrouwen vaak geneigd alles alleen te willen doen. Dat hoeft niet. Als vrouwen kwetsbaar durven zijn en met elkaar durven delen, ontstaat er kracht. Het leren van elkaars ervaringen verrijkt en inspireert. Natuurlijk vinden sommige vrouwen het aanvankelijk best spannend om in een groep aan de slag te gaan, maar ze zeggen allen dat het de training nog effectiever heeft maakt.

Door de REGIE-aanpak hebben vele vrouwen de regie over hun leven (terug)genomen.

Vrouwen van allerlei leeftijden, met of zonder baan, met of zonder kinderen, vrouwen met een eigen bedrijf, vrouwen met een burn-out, vrouwen in hoge posities, vrouwen die erachter wilden komen wat ze nu echt willen, vrouwen die belangrijke keuzes in hun leven hadden te maken. Of met de behoefte aan inspiratie in hun persoonlijke ontwikkeling. Meer uit het leven willen halen. Ontspannen in het leven staan. Gelukkiger willen zijn.
De enige overeenkomst was dat ze bereid waren zelf het roer (weer) in eigen hand te nemen. Ze namen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en geluk. En op de vraag Hoe dan?, kregen ze het antwoord door de REGIE-aanpak.

Er is aangetoond dat mensen die verantwoordelijkheid nemen blijer met zichzelf zijn dan mensen die het gevoel hebben dat alles hen overkomt en dat ze daar weinig invloed op hebben. Neem daarom de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk! Deze actieve houding geeft je kracht en je zult ervaren dat je meer invloed hebt dan je nu wellicht denkt. Kies voor een andere aanpak, kies REGIE!

Zeker niet. Veel vrouwen vinden het lastig om dat te formuleren. Ik help je daarom in de training met het vaststellen van je vraagstuk, zodat je daarna met de REGIE-aanpak datgene kunt veranderen wat je graag anders of beter wilt.

Voor REGIE2023 is de investering in jezelf €675,=.
Dit is voor 7 trainingsbijeenkomsten. Wil je meer informatie of even overleggen of REGIE iets voor jou  is? Neem vrijblijvend contact met me op.

De REGIE-training bestaat uit 7 bijeenkomsten en REGIE2023 start weer op 27/9/23.

De vervolgdata zijn 11/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12 en 10/1/24. De training is altijd op woensdagochtend van 09:45-12:30 in Haarlem op loopafstand van Haarlem Centraal Station.

Hier kun je je aanmelden voor REGIE2023.

Wat leuk dat jij je de REGIE-aanpak ook eigen wilt maken! Hier kun je je aanmelden voor REGIE2023.

In een intakegesprek kunnen we kijken wat goed bij jouw vraagstuk past. Dit gesprek is vrijblijvend. Ik breng het alleen in rekening als er een coachtraject op volgt. Maak gerust een afspraak, ik denk graag met je mee.